Husläkare med god service ger trygghet

2015-12-11
Vid sjukdom eller hälsobesvär känns det tryggt att kunna vända sig till sin husläkarmottagning för att söka vård.

En husläkare är vanligtvis allmänläkare och specialist inom allmänmedicin. Förutom att hjälpa till med behandling och remiss till specialist arbetar de också med förebyggande vård, så som missbruk av olika slag, övervikt och andra besvär som leder till hälsoproblem.

Man får själv välja vilken vårdcentral man vill tillhöra. God service och ett personligt bemötande är viktigt. Naturligtvis vill man ha en läkare man känner förtroende för och som är lätt att prata med. För många är det också viktigt med en läkare som ligger geografiskt nära. Vissa vårdcentraler har mer generösa öppettider och kan ta emot akuta besvär även på kvällar och helger vilket kan vara värdefullt för många.

Husläkarmottagningen i Roslags Näsby är en fristående vårdcentral i Täby som drivs i privat regi. Vårdcentralen har avtal med landstinget vilket innebär att den är fri att välja oavsett var man är folkbokförd. På mottagningen kan man få hjälp med både akuta och kroniska sjukdomar som inte kräver sjukhusets omedelbara resurser.

Webbdesign Argonova | Webblänkar